Speelterrein Cafetaria Feestzaal KWADENBOS Waarschoot

Verrassingsreis2019

Het uur van samenkomst op het Kwadenbos ’s morgens is volgens traditie om 8u30. Gezien de lange dagreis die u zal ondergaan, verzoeken wij vriendelijk geen nuchtere maag te hebben bij de start van de trip, aangepaste kledij is helemaal niet nodig: wie in kilt of kiel wil meegaan is welkom, wie zijn zondags pak wil aantrekken evenzeer. Laarsjes en lunchpakket kunnen dit keer worden thuisgelaten, een regenjasje kan uiteraard wel van pas komen, al brengen we nu al een paar weken dagelijks een mandje eieren naar de Arme Klaren om goed weer te vragen.

Verder roepen we iedereen op om zijn geldige identiteitskaart mee te nemen zodat iedereen correct kan gecontroleerd worden. Wij hopen alvast op uw talrijke aanwezigheid. Graag tot 29 juni!

 

Schrijf alvast in uw agenda

Op  29 juni: verrassingsreis

Bijna een jaar later zijn we er met groeiend enthousiasme in geslaagd om een verrassend en gevarieerd programma in elkaar te boksen voor de reis die  doorgaat op zaterdag 29 juni 2019. Waar we naartoe trekken is uiteraard nog altijd een verrassing, of wat had u gedacht?

Zoals de traditie het wil, willen we toch een tipje van de sluier lichten. Maar eerst deze belangrijke geruststelling: Hongerige zullen zeer zeker gespijsd worden en dorstige voldoende gelaafd.

Later meer hierover van zodra alles gekend

 

   EEN DAGJE MET ONS ALLEMAAL naar het GROTE BOS

Kostprijs voor deze leuke dag:

               Voor de leden: 45€

              Voor niet leden: 50€

Inschrijven: mail: kwadenbos@skynet.be 

                   gsm 0475 23 73 52

We vragen wel om de centjes voor 15 juni

te storten op rekening  BE46 0000 1589 2236